divendres, 24 de juny del 2011

Primera sessió del Ple. 24-VI-2011

24-VI-2011.  14.00 h. Primera sessió del Ple.

El PP es reparteix les regidories.

Altres qüestions:
- No s’aprova l’atorgament del bar de la piscina perquè les dues aspirants que s’han presentat no han respectat les bases. S’amplia tres dies més el termini per aportar noves sol·licituds.
- Josep Antoni planteja no estar d’acord en l’acta anterior per no reflexar les dues intervencions realitzades en el Ple de constitució de Cala Vila. S’acorda que es recolliran.
- El BLOC proposa que els Plens es facen per la vesprada i no a migdia. S’aprova i es realitzaran a final de mes, cada dos mesos. A més, els Plens extraordinaris es podran realitzar sempre que hi haja un motiu per a fer-los.
- El BLOC pregunta per què Fondeguilla no hi consta en la percepció d’ajudes, per part de la Generalitat, com tots els pobles de la comarca, Alcúdia de Veo, Artana, Algar, Eslida, La Llosa, Moncofa, Nules, La Vall..., per activitats de promoció de l’ús del valencià durant l’any 2011. El Secretari contesta que són poc importants i amb elles no se poden fer cursos de valencià ¿?.
- Es pregunta per què no treballa ningú de Fondeguilla en el Parc Natural de la Serra d’Espadà. Salva deixa entreveure que en legislatures anteriors s’hauria pogut fer alguna cosa més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada