dissabte, 11 de juny del 2011

Ple de constitució de Ca la Vila. 11-VI-2011

11-VI-2011.  14.00 h. Ple de constitució de Ca la Vila.

Salva és elegit alcalde amb els 5 vots del PP mentre Josep Antoni  recull els 2 del BLOC.
El nou Alcalde llegeix un full on ressalta el bon treball fet per ells i que s’ha traduït en un èxit electoral i demana la col·laboració de tots.
Per la seua part, el portantveu del BLOC manifesta la predisposició a col·laborar amb el nou equip de govern de Ca la Vila i puntualitza dues qüestions:
a/ L’acta de convocatòria de la sessió constitutiva la signa l’Alcalde-President.
Es fa constar l’error de forma perquè l’alcalde és “en funcions” des del dissabte anterior a les eleccions fins al dia de la nova constitució dels ajuntaments. El Secretari diu que els va reunir el Subdelegat del Govern i que els alcaldes que continuaven sent els mateixos que la legislatura anterior es podien presentar així i no “en funcions”. Josep Antoni llegeix la Circular 1/2011 sobre les Eleccions Locals 2011, apartat III, punt 1, i acaba  la discussió.
2/ Se li pregunta a l’Alcalde què entén ell per col·laborar amb l’oposició... Si aquesta es redueix  simplement a ser convidada de pedra que només ha d’assistir al Ple, cada mes o tres mesos i dir sí o no... Contestà que han llegit el programa electoral del BLOC i que existeixen punts que ells pensen igual, com l’ampliació del sòl urbanitzable i que ens podríem entendre.
Tots ressaltàrem la necessitat de treballar conjuntament pel poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada