dimecres, 14 de març del 2012

29-febrer-2012. 19.30 h. Sessió ordinària del Ple de Ca la Vila.

Ordre del dia:
1- Aprovació actes sessions anteriors.
S’aprova.
2- Decrets d’Alcaldia.
3- Adjudicació definitiva contracte de prestació serveis bar-restaurant El Mirador..
Només es presenta una plica la de Miguel Orduña Torrente de Gilet, accepta les bases de la convocatòria i es compromet, tots els anys a donar un sopar per a 100 dones i un berenar per a 100 xiquets.
S’aprova per unanimitat.
4- Adjudicació provisional serveis subministrament i serveis d’energia elèctrica.
S’aprova allargar el termini, perquè les tres empreses que s’han presentat no fan constar, amb claredat, que es fan càrrec del consum energètic de les instal·lacions municipals.
S’aprova per unanimitat.
5- Inici d’expedient per a dació de compte de modificació de normes subsidiàries.
Es demana a la Conselleria un canvi de catalogació de terrenys, el cementeri passar de solar rústic a dotacional i el del jardí i la fonteta de les piscines de dotacional a urbà.
S’aprova per unanimitat.
6- Inici d’expedient per a dació de compte de taxació de la casa museu de la localitat.
La caseta consta de 148 m2 en tres plantes i el valor d’eixida és de 29.640 euros.
S’aprova per unanimitat.
7- Despatx extraordinari.
8- Informes d’Alcaldia.
S’informa que el govern de l’Estat ha exigit que el 15 de març totes les entitats públiques han de fer públic el seu deute i el 30 d’eixe mes han de presentar un pla per solucionar-lo.
Es vol demanar ajuda a la Diputació i plantejar un pla de viabilitat, per tal que aquesta es fera càrrec de les despeses. L’única partida on es pot retallar seria la de personal, justament en les despeses d’arquitecte, gestor oficina jurídica i secretari.
Es comenta que a meitat de març prendria la plaça de secretari la seua titular.
Acordem reunir-nos per parlar del tema de les retallades en Ca la Vila.
S’informa que en uns dies Diputació pagarà el 75% de l’IBI, uns 70.000 euros, que serviran per pagar els serveis bàsics del funcionament de Ca la Vila, com les nòmines que porten 2 mesos d’endarreriment.
9- Propostes i mocions.
El BLOC en va presentar dues, però no han estat incloses en aquest Ple. Una rebutjant l’acord agrícola de la UE amb Marroc, on perjudica totalment l’agricultura valenciana i una altra denunciant els excessos de la policia en la manifestació dels estudiants de València, a causa de les retallades.
10- Precs i preguntes.
Des del BLOC, preguntem per què no es fan els tràmits pertinents per aconseguir que el  permís de cremar el facilite Ca la Vila, totes les dies, com es fa en altres pobles de la rodalia (la Vall, Assuèvar, etc.) i no esperar una setmana.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada